عضو مجلس خبرگان رهبري از شوراي انقلاب فرهنگي به عنوان ديگر دستگاه تدوين و تنظيم قوانين نام برد و گفت: با اينکه امام (ره) مصوبات اين شورا را در حکم قانون و لازم الاجرا ميدانست، اما قانون حجاب و عفاف چندين سال است که ـعلي رغم آمادگي نيروي انتظامي براي اجرا ـ خاک ميخورد و مسئولان به دلايل مختلف در اجراي آن کوتاهي ميکنند.
به گزارش پايگاه اطلاعرساني آثار حضرت آيتالله مصباح يزدي ايشان امروز (30/6/1392) در ديدار با فرمانده نيروي انتظامي استان قم و هيأت همراه تفاوت پليس در نظام انقلاب اسلامي با پليس در رژيم گذشته را تفاوت در فرماندهي دانست و گفت: در اين نظام فرماندهي همه نيروهاي نظامي به عهده نائب امام زمان عج است و اين با فرماندهي نيروهاي نظامي در رژيم گذشته که نوکر اجانب بود و از آنها دستور ميگرفت، قابل مقايسه نيست.
وي برخورداري از اخلاق اسلامي و خدوم بودن را از ويژگيهاي محسوس پليس در نظام اسلامي دانست و گفت: در زمان گذشته پليس ديکتاتور کوچکي بود که با فشار و اجبار با مردم برخورد ميکرد و ذکر نام آن مردم را به ياد مفاسدي که زبانزد عموم بود ميانداخت، اما امروز اسم پليس که برده ميشود نمونهاي از امنيت، وقار و ادب به ذهنها ميآيد.
عضو مجلس خبرگان رهبري به وظايف درون سيستمي و برون سيستمي اين سازمان طبق اظهارات فرمانده محترم نيروي انتظامي استان قم اشاره کرد و گفت: انجام صحيح وظايف برون سيستمي نياز به همکاريهاي زيادي با دستگاههاي مختلف از جمله قوه مجريه و قوه مقننه دارد.
وي از شوراي انقلاب فرهنگي به عنوان ديگر دستگاه تدوين و تنظيم قوانين نام برد و گفت: با اينکه امام (ره) مصوبات اين شورا را در حکم قانون و لازم الاجرا ميدانست، اما قانون حجاب و عفاف چندين سال است که ـعلي رغم آمادگي نيروي انتظامي براي اجرا ـ خاک ميخورد و مسئولان به دلايل مختلف در اجراي آن کوتاهي ميکنند.
استاد اخلاق حوزه علميه قم ضمن ذکر خاطرهاي از شهيد رجايي گفت: ايشان پس از رياستجمهوري دستور به رعايت حجاب براي کارمندان نهاد رياستجمهوري دادند و همين عمل تأثير بسياري در رعايت حجاب در کشور داشت.
رئيس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره)، نگاه درون سيستمي و رشد فکري و فرهنگي کارکنان و دستاندرکاران نيروي انتظامي را از ضروتهاي اين سازمان دانست و گفت: براي اينکار بايد فکر و انديشه را تعالى داد؛ همه چيز حتى انقلاب از فکر درست شده است.
استاد تفسير و علوم قرآني با استفاده از آيات سوره عصر به وظيفه انسانها در هدايت و تعليم ديگران اشاره کرد و گفت: غير از وظيفه فردي هر انسان نسبت به ايمان و عمل صالح، مسئوليتي ديگر بر دوش هر انسان است و آن تواصي به حق و تواصي به صبر است.
وي گفت: تقويت فرهنگ نقدپذيري و سفارش به ديگران در کنار آموزش در جهت تعالى سطح فکري و فرهنگي افراد در سطوح و ردههاي مختلف، کارايي و محبوبيت را افزايش ميدهد و مردم نيز در مقابل خدمت صادقانه و خالصانه قدردان و حقشناسند.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
چهارشنبه 25,دسامبر,2024